Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Ibgalle Berisha (23)

08:00 16:00 orë/ditë 18 vite eksperiencë

Urgjentisht kerkoj pun si kujdestare e femive ose ndoni plak qe ka nevoj per kujdestare prr punt e shtepis jam nan e dy femive kam prevoj me femijam 44 vjeqare 044713389Detale Profili

 • Femër
 • 18 vite eksperiencë
 • 08:00 16:00 orë / ditë
 • Pagesa: 250
 • Transporti nga ana ime
 • E pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 15 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Fakulteti
 • Tjera

/komuniteti