Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Dita Bajrami

E hene/E premte orë/ditë 5 vite eksperiencë

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: E hene/E premte
  • Pagesa: Sipas marrveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti