Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Pranvera Kuspa (29)

8 deri ne 10 ore orë/ditë

Me kontaktoniDetale Profili

  • Femër
  • 8 deri ne 10 ore orë / ditë
  • Pagesa: 600/700
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë

/komuniteti