Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Gane Gabi

10 or orë/ditë 10 vite eksperiencë

Kerkoj 1 Person per (PASTRUESE+ BABYSITTER) Fillimi i punes: 4. Oktober 2019 per 3 muaj 0041797324550 700 Schweizer Franken ne muaj + 2 bileta per 0041797324550

Detale Profili

  • 10 vite eksperiencë
  • orari: 10 or
  • Pagesa: 700 CHF Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti