Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Avdullahi Lumni

. orë/ditë 5 vite eksperiencë

Mosha e kujdestares 50 deri 55

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: .
  • Pagesa: 750 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

/komuniteti