Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Kërçovë Kërkoj kujdestare

Perparime Vejseli

Deri 10 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Te kujdeset per Fëmijet / ta qoj ta marri Fëmin nga shkolla Punt e Shtëpis Te pregatis Ushqim

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: Deri 10
  • Pagesa: Si masmarveshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti