Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Jeton Kabashi

Sipas marrëveshjes orë/ditë

Kërkoj një Kujdestare për dy Fëmijët e mi kam 2 vajza njera është në shkoll tjetra në shtëpi për më shumë informacion ju lutem te me kontaktoni ne numrin 00 4176 565 62 34

Detale Profili

  • orari: Sipas marrëveshjes
  • Pagesa: Sipas marrëveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti