Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Fetah B

07 deri ne 16 orë/ditë 15 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare te moshes se mesme per tu kujdesur per nje grua te moshes 70 vjeqare,duke perfshire pregatitjene ushqimit dhe pastrimin Pagesa caktohet sipas marreveshjes. Te interesuarat te paraqiten ne numrin 044 127 441

Detale Profili

  • 15 vite eksperiencë
  • orari: 07 deri ne 16
  • Pagesa: 300 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti