Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Majlinda Bajrami

7:30-13:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Pershendetje, Kerkoj kujdestare per femije. Femijet jane te mohses 8 vjec dhe 5 vjec. Me gjysem orar nga ora 07:30 deri ora 13:00. Femijet shkojn ne shkoll nga ora 13:00. Kujdestarja duhet te kete pervoje pune , te mos e pij duhanin dhe te jete e dashur me femijet. Per me shume info kontaktoni ne 049252535. Prishtine.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 7:30-13:00
  • Pagesa: me marrveshje Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti