Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Dije Ramabaja

8 or orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kërkoj kujdestare për femij të jetë e qetë dhe e dashur per femij

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 8 or
  • Pagesa: 170 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti