Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Anisa Vogli (4)

10 ore orë/ditë 1 vit eksperiencëDetale Profili

  • Femër
  • 1 vit eksperiencë
  • 10 ore orë / ditë
  • Pagesa: Me marveshje
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti