Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Lediana Balashi (24)

6-8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam nje person i qete dhe i dashur me femijetDetale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • 6-8 orë / ditë
 • Pagesa: 400-600
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Fakulteti

/komuniteti