Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Hyra Abdullahu (24)

orë/ditë 2 vite eksperiencë

E bej punen me deshire dhe vullnetDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: 280
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti