Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Saranda Abazi (29)

3 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Nese deshironi me e mesu femine matematike ne shtepi atehere me kontaktoni.Kam te perfunduar fakultetin e shkencave matematiko-natyore dhe tash jam ne specializim ne matematike.Detale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • 3 orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti