Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Jam kujdestare

Valbona Ismaili (24)

5 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Përshendetje,jam nje vajz e serioze,e besueshme dhe e dashur me fëmijet.Kam eksperienc me fëmijet.Dua nje familje qe te jet korrekt ne oraret e punes.Te kujdesem per fëmijet ne nje orar te konsiderueshem kur prinderit nuk jan ne shtepi.Punë te vogla ne shtepi bej por jo te zevendesoj pastruesen.Ndoshta eshte nje favor nese ju tregoj qe e flas gjuhen gjermane.Nese jeni nje familje serioze dhe doni nje njeri te besueshem ne shtepi me kontaktoni.Detale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • 5 orë / ditë
 • Pagesa: 700€
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme

/komuniteti