Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Arlinda Saiti

Me ndrime orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kem nevoj per nje kujdestare serioze

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: Me ndrime
  • Pagesa: 600 fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti