Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Vushtrri Jam kujdestare

Selvete Jashari (24)

8 orë/ditë 10 vite eksperiencë

Kerkoj pune si mirmbajtse dy ose tri her ne jave, jam me pervoj, kam punu edhe me heret.Detale Profili

  • Femër
  • 10 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: Me marrveshje
  • Transporti nga ana ime
  • E pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Hekuros
  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme
  • Fakulteti

/komuniteti