Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Istog Jam kujdestare

Diellza H. (25)

gjysme orari orë/ditë 2 vite eksperiencëDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • gjysme orari orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme
  • Fakulteti

/komuniteti