Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tetovë Kërkoj kujdestare

nurije Abdiji

8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

kerkoj urgjentisht kujdestare per ne zvicerw saktsisht zürich me kontaktoni ne nr 0041763362311

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti