Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Bibi Z

24 oj orë/ditë 3 vite eksperiencë

Kërkoj kujdestare jetoj në CH per nëntorit tëjen nga ana Preshev Maqedoni kush ka interses serioz lajmrohuni 076 2675628

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 24 oj
  • Pagesa: Mbas marceshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti