Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Tiana T

07:00-16:00 orë/ditë 1 vit eksperiencë

**Kërkohet një kujdestare për dy fëmijë të moshave 3 dhe 6 vjecare. Vetëm ato që kanë vërtetë nevojë për të punuar dhe ato të cilat punën e bëjnë me përkushtim të lartë, ato të cilat familjarizohen shpejt një familje të huaj dhe punën me fëmijë e kryejnë me pasion. Të qeta, serioze dhe te edukuara para se gjithash.. Mosha e preferuar deri ne 50 vjeç. Per kushtet e pageses dhe detaje te tjera na kontaktoni ne viber dhe whatsapp : +4176 409 97 89**

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 07:00-16:00
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti