Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Leonora Leo (4)

orë/ditë 2 vite eksperiencë

Mirdita jam Leonora 20 vjet, jam momentalisht ne Svizer (Zürich) e kerkoj pun si babysitter kam dhe 2 muj drejt me nejt ktu kush ka intress let tum shkrun me viber +49 173 6194580Detale Profili

 • Femër
 • 2 vite eksperiencë
 • orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme

/komuniteti