Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lijana Miftari

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jetoj ne bern te zvicrres Te interesuarat te kontaktojn ne numri 0764169312

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti