Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Arlinda Ajvazi (29)

4/8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Ofroj mësim për fëmijet nga klasa 1 deri ne klasen 5,Jam apsolvente e fakultetit te edukimit.Për me shum rreth mësimit bisedojm privatisht.Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 4/8 orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti