Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Pejë Kërkoj kujdestare

vlorjana elezaj

24 orë/ditë

kam.nevoj per.nja kujdestare per 2 fmi prej mosches

Detale Profili

  • orari: 24
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti