Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Anila Vezi (26)

8 ore orë/ditëDetale Profili

  • Femër
  • 8 ore orë / ditë
  • Pagesa: 700€
  • Transporti nga ana ime
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 3 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

  • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
  • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
  • Nga 3 deri 7 vjeç
  • Nga 7 e më lartë

/komuniteti