Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fushë Kosovë Jam kujdestare

Selvije Bajraliu (3)

Gjys orari orë/ditë

Përshndetje...jom entrsuar te punoj.dikuh familje serijoze .po te jon ne islam un jom me mbules..jom nëne .te punoj gjysmu orari dy her ne jav apo 3 her ne jav..permbatje shtepis..Detale Profili

  • Femër
  • Gjys orari orë / ditë
  • Pagesa: Marveshje
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti