Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Kaçanik Jam kujdestare

Lebibe K. (28)

6-8 orë/ditë 4 vite eksperiencëDetale Profili

  • Femër
  • 4 vite eksperiencë
  • 6-8 orë / ditë
  • Pagesa: me marrveshje
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti