Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Kërkoj kujdestare

Ide Halimi

E hene deri e premte orë/ditë 2 vite eksperiencë

Ne po kerkojm nje kujdestare per 4 femi.. Kush ka interes te lutem te lajmrohet ne telefon...

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: E hene deri e premte
  • Pagesa: 6 deri 18.00 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti