Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Viti Kërkoj kujdestare

Nebi Selimi

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj nje kujdestare per vajzat e mija. Duhesh mu kan e singjert e kujdeshme per fmi dhe vajz serioze. Me vyn per momentin dikush orej 15 Nentor deri me 20 Dhjetor pastaj prej Janarit. Me kontaktoni me SMS ne nr +4179 127 20 28

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti