Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Lediana Balashi (24)

6-8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam e dashur dhe e sjellshme me femijetDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 6-8 orë / ditë
  • Pagesa: 600-700
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti