Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Mina Abdullahi

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Pershendetje, kerkoj kujdestare ne Zürich. te sjellshme familjare dhe qe eshte nëne, nga fillimi i janarit.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti