Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Ardi Ardian

6ore orë/ditë

kerkoj dado 900euro rroga WhatsApp viber 0041791577847

Detale Profili

  • orari: 6ore
  • Pagesa: 1100 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti