Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Jam kujdestare

Mirvet Cani (23)

10 orë/ditë 8 vite eksperiencë

Nje person i perkushtuar punes..me nje pervoj shume vjeqare..dhe shume pergjegjeseDetale Profili

 • Femër
 • 8 vite eksperiencë
 • 10 orë / ditë
 • Pagesa: 900
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme

/komuniteti