Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Egzona Thaqi (23)

sa te jet e nevojshem orë/ditë 3 vite eksperiencë

jom shum interesune per femij edhe mirrna me punet e shtepisDetale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • sa te jet e nevojshem orë / ditë
 • Pagesa: sipas marrveshjes
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 5 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme

/komuniteti