Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Selmani Liridon

7 orë/ditë

Kerkojm kujdestare per 2 femij te moshes 7 dhe 8 vjeqar. Pregaditja e ushqimit per femijet dhe ndihmes rreth punve te shtepis. Per info, 004176 706 51 43

Detale Profili

  • orari: 7
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti