Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Kumanove Kërkoj kujdestare

Ida Haxhaj

8 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Cmimi sipas marveshjes

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti