Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Betja Ukaj

diskutohet orë/ditë 2 vite eksperiencë

kerkoj kujdestare qe te kujdeset vetem per femijet +4179 786 78 14

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: diskutohet
  • Pagesa: 600 fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

/komuniteti