Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

H. Mo (2)

8 orë/ditë 4 vite eksperiencë

Kerkoj pun te punoj si pastruese mundesisht te shunav dhe te djelav ju lutem te me kontaktojn vetem ato qe kerkojn puntore jam e pergjegjshme dhe e sjellshme .faleminderit 044844916Detale Profili

  • Femër
  • 4 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: 25
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti