Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Kërkoj kujdestare

Beqiri hafije hafije

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Prshendetje kerkoj nje babysitterin per 2 vajzat tona nga muaj dhjetor

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: Sibasmarveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti