Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Jam kujdestare

Blerina Rr (23)

8 orë/ditë

Mund te kujdesem edhe per te moshuarDetale Profili

  • Femër
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • E pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti