Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Jeta Llonçari

7-15 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 7-15
  • Pagesa: Me marveshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti