Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tetovë Kërkoj kujdestare

Vahide Z

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Pershendetje, jam e interesuar per babysiter urgjent, jemi familje e rregullt dhe serioze gjithashtu kerkojme nje dado te rregullt dhe serioze, lutem me kontaktoni ne nr 0041786932923

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: Sipas marveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti