Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Fadile H (-42)

24 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Jam me eksperience, kam punuar 3 vite ne zvicer per kujdesin e vemijeve. Jam e perkushtuar dhe korekte ne pune, Kam certifikime te ndryshme per te ofruar kete sherbim, certifikimet njihen edhe ne europe.Detale Profili

 • Femër
 • 3 vite eksperiencë
 • 24 orë / ditë
 • Pagesa: 1000 euro
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Tjera

/komuniteti