Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Arlinda Krasniqi

Sipas marrëveshjes orë/ditë

Kërkoj një Kujdestare për dy Fëmijët e mi kam një Djalë 4 vjeqar dhe një Vajzë 2 vjeqare per me shum informacione ju lutem të më Kontaktoni ne numrin 0762381742

Detale Profili

  • orari: Sipas marrëveshjes
  • Pagesa: Sipas marrëveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti