Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Suhareke Kërkoj kujdestare

Nakije Kabashi

Sipas marrëveshjes orë/ditë

Kërkoj një Kujdestare për dy Fëmijët e mi kam 2 vajza njera është 5 vjet dhe tjetra 2 vjet ju lutem të më Kontaktoni ne numrin 0765656234

Detale Profili

  • orari: Sipas marrëveshjes
  • Pagesa: Sipas marrëveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti