Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Anna Gashi

24/24, 7/7 orë/ditë 11 vite eksperiencë

Hallo Kerkoj 1 Person per pastrim te shptis, pergadit buken 5 her ne dite, pastron rrobat, hekuros rrobat, kujdeset per femi Mosha: 40 Kerkoj puntore, qe ka interes per pun! 700 Franken qdo muj Fillimi i punes: 3. Januar 2020 deri 2. Mars 2020 Flm 0041797324550

Detale Profili

  • 11 vite eksperiencë
  • orari: 24/24, 7/7
  • Pagesa: 700 Franken Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti