Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Pejë Kërkoj kujdestare

Alberta Musliu

6 ore orë/ditë 1 vit eksperiencë

Pershendetje jem nje familie e vogel nga zvicrra,me duhet nje kujdestare per nje Femi kujdeset dhe punt te shpijes flm junmirpresim

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 6 ore
  • Pagesa: 500-600 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti