Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

V L (23)

orë/ditë 10 vite eksperiencë

Jam kujdestare per femijet, jam vet prind dhe kam punuar dhe me perpara me femijet. Kam eksperinec ne kujdesin e tyre prandaj jam e interesuar per tu punesuar vetem si kujdestare . Me kontaktoni ne 0692913747- viber/wpDetale Profili

  • Femër
  • 10 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: 600/700
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti