Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Linda Berisha Berisha

10 orë/ditë 11 vite eksperiencë

Kerkoj pastruese dhe kujdestare per femi per 3 muaj. Fillimi eshte 3 Januar deri 3 April 2020 2 bileta të paguar 0041795952921 Flm

Detale Profili

  • 11 vite eksperiencë
  • orari: 10
  • Pagesa: 800€/muaj Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti